váš úsměv, naše priorita

naše služby

Zakuste na vlastní kůži komplexní zubní péči s využitím nejmodernějšího vybavení a materiálů v srdci Prahy!

vstupní vyšetření

První krok ke zdravému úsměvu zahrnuje důkladné vyšetření, zhotovení rentgenových snímků a intraorálního 3D scanu. Vyslechneme Vaše potřeby a sestavíme léčebný plán, který si společně podrobně projdeme a zodpovíme Vaše dotazy.

dentální hygiena

Profesionální dentální hygiena je pro udržení zdravých zubů a dásní nezbytná. Zkontrolujeme a zdokonalíme techniku čištění, doporučíme vhodné dentální pomůcky, odstraníme nahromaděný zubní kámen a pigmentace.

preventivní prohlídky

Preventivní prohlídky jsou základem péče o zdraví vašich zubů. Zkontrolujeme stav zubů i dásní, případné problémy včas odhalíme a předejdeme závažnějším komplikacím. Udržíme tak Váš úsměv dlouhodobě zářivý a zdravý.

ošetření zubního kazu

Odstraníme část zubní tkáně zasaženou kazem a nahradíme ji fotokompozitní výplní. Díky moderním materiálům docílíme dlouhodobé životnosti a přirozeného vzhledu. Ošetření probíhá pod místní anestezií a je bezbolestné.

(re) / endodoncie

Vyčistíme kořenový systém zubu, odstraníme infekci a kanálky ošetříme kořenovou výplní. Používáme spolehlivé moderní metody k přesnému určení tvaru a hloubky kanálku. Ošetření probíhá pod místní anestezií a je bezbolestné.

protetika

Na základě vyšetření Vám poradíme a zajistíme vhodnou zubní náhradu, ať už se jedná o zubní korunky, můstky nebo snímatelné náhrady, a to s maximální snahou o dosažení plnohodnotné funkce a estetiky chrupu.

bělení zubů

Toužíte po zářivě bílém úsměvu? Pomůžeme vybrat tu  nejvhodnější metodu bělení zubů a provedeme Vás celým procesem bělení i následnou péči o zuby, aby Vám výsledný odstín vydržel co nejdéle

estetická stomatologie

Estetické nedostatky na vašich zubech napravíme díky spektru moderních metod, mezi které patří mimo jiné práce s využitím vysoce estetických výplňových materiálů, fazety, celokeramické korunky a další.

implantologie

V případě ztráty jednoho nebo i několika zubů Vám naši lékaři navrhnou optimální řešení v podobě vhodného zubního implantátu. Používáme kvalitní prověřené implantáty německé značky ICX.

Objednejte se na termín online

Online se můžete objednat na vstupní vyšetření, preventivní prohlídku nebo dentální hygienu. Pro objednání ostatních ošetření nás, prosím, kontaktujte na telefonu 736 190 383 nebo e-mailem na adrese recepce@dcmanesova.cz.